Rouw edelstenen setEdelstenen hebben een energetische werking. Dat is al sinds oude tijden bekend. Ook in een rouwproces kan een edelsteen zijn kracht en specifieke eigenschappen overdragen.
Speciaal voor mensen in rouw (ongeacht welk rouwproces dit is) is door Rouw om Verlies een speciale set edelstenen samengesteld van drie bijzondere edelstenen.
De Rozenkwarts, de Amazoniet en de Amethist. De set is in verschillende varianten verkrijgbaar. Gepolijste stenen en de ruwe stenen (Amazoniet tijdelijk alleen gepolijst) Hiermee kunt u ook uw rouwproces voelen veranderen van ruw en scherp naar glad en vloeiend.

Rozenkwarts (roze steen): Het is de steen van de liefde en heeft een kalmerende, liefdevolle en rustgevende werking. Bij een groot verlies van bijvoorbeeld een persoon is het juist de liefde voor diegene die we missen die door de steen versterkt wordt. Edelstenen werken op een energetisch niveau en kan een herkenning aan die liefde worden ingevuld door een edelsteen (niet te verwarren met vervangen).

Amethist (paarsige/donkere steen): 
De Amethist helpt bij verdriet, niet zo zeer om het te laten stoppen maar juist om te accepteren: je mag verdrietig zijn, je mag huilen.
De steen beschermt je en geeft je de veiligheid die je nodig hebt om je gevoelens toe te laten.

Amazoniet (blauwe steen): De Amazoniet helpt je om rust te vinden bij de soms heftige stemmingswisselingen die gerelateerd zijn aan het rouwproces. 

Bestellen: Bestellen van deze set kan via pieter@rouwomverlies.nl o.v.v. rouwstenen.
Geef daarbij aan hoe je de set samengesteld wilt hebben.
De Amazoniet is momenteel uitsluitend als gepolijste steen verkrijgbaar.
De Amethist en de Rozenkwarts kunnen beide als ruwe steen geleverd worden.

Een set van drie rouwstenen incl. een zakje kost € 15,00 excl. verzendkosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.