Verlies

Niet zomaar een woord. Een mens kan ontzettend veel verliezen. Je haar, je baan, jouw gezondheid, jouw partner, jullie kind, jouw huis, of jouw geld, maar ook respect of waardigheid.

Dat laatste is de afgelopen week zeer regelmatig en groot in het nieuws door alle nieuwsberichten rondom seksuele intimidatie of zelf misbruik.
Bij veel slachtoffers die dit ooit hebben ervaren roept dit herinneringen op die niet bepaald als prettig ervaren zullen worden.
Triggers schieten bij ieder bericht op de tv, radio of social media voorbij en bonzen aan de binnenkant van je hersenen om los gelaten te worden.

De meeste hulplijnen zoals die van Slachtofferhulp, de luisterlijn of Mind korrelatie staan wagenwijd open om de toestroom aan hulpvragen aan te kunnen.
Ook Rouw om Verlies is beschikbaar voor een gesprek. De ervaring die je hebt gehad in het verleden hebben verlies en rouw in zoveel aspecten in zich. Met kennis en ervaring helpen we je graag een stukje verder.
De schok van wat er heeft plaatsgevonden, het opnieuw vinden van veiligheid, de verstandelijke verwerking, de emotionele verwerking en de opbouw van een nieuw leven. Ruwe rouw. Het ontnemen van waardigheid en zelfrespect. De schuldvraag die zich steeds weer opdringt. Het verdriet en de onmacht die blijven resoneren.

Mocht je dit ervaren en wil je een één op één gesprek neem dan contact op met RouwomVerlies.

Jouw herstel is belangrijk dus dat krijgt alle aandacht.
Op de foto een stuk van de kleuren emotiecirkel. Deze ligt al een paar dagen zo op mijn bureau met precies die emoties die op dit moment bij veel mensen zo hoog zijn. Graag help ik je die weer naar de andere kant van de cirkel te brengen.

www.rouwomverlies.nl
Bel of whatsapp 06-33674749.
Email mag ook afspraak@rouwomverlies.nl

Slachtofferhulp is bereikbaar via https://lnkd.in/dSZYErQP

Hulplijn Verbreek de Stilte 0900 9999 001

Mind Korrelatie 0900 1450

Centrum Seksueel geweld 0800 0188

Luisterlijn 088 0767 000

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.