Plotseling

Afscheid van een dierbare kan soms heel erg plotseling zijn. Zo zit je nog gezellig op de bank samen en zo is je dierbare er niet meer. Allerlei oorzaken kunnen daar aan ten grondslag liggen.

Hoe ga je nu om met dat plotselinge verdriet en gemis.
De eerste week is er veel drukte, er moet ontzettend veel geregeld worden. Na de uitvaart is er nog best veel aanloop van mensen die je sterkte komen wensen. Er komt ook nog veel post. Na een maand of twee beginnen er al mensen te vinden dat het maar klaar moet zijn met dat rouwen.

Zelf heb je vaak nog niet eens helder wat er nou eigenlijk gebeurd is.
Duidelijker dan dat jouw dierbare overleden is krijg je het plaatje nog niet.
Gaande weg de tijd blijf je jezelf afvragen wat je anders had kunnen doen (misschien heb je juist wel heel goed gehandeld maar kun je dat nog niet zien).
Het rouwen gaat door en het bekende plekje geven lukt maar niet. Hoe ga je verder en krijg jij jouw leven weer op de rit?

Mogelijk heb je behoefte om in gesprek te gaan met iemand die oprechte aandacht heeft voor jouw verhaal. Je bruikbare tips of adviezen kan geven war je daadwerkelijk mee aan de slag kunt.
Iemand die geen oordeel heeft over jouw rouw.

Neem eens vrijblijvend contact op met Rouw om Verlies als je over het plotselinge verlies en de daaropvolgende rouw door zou willen praten.
E-mail pieter@rouwomverlies.nl of bel 06-33674749

www.rouwomverlies.nlGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.