Lente

Buiten vroeg in de ochtend is het al hoor en voelbaar. Je hoort al weer zoveel vogels fluiten. De natuur voel je zich klaarmaken voor wat er weer komen gaat. Lente.
Knoppen zitten weer aan bomen en struiken, allerlei planten komen weer met vrolijk gekleurde bloemen uit de grond. Mensen worden weer vrolijker en zijn weer vaker buiten.

Maar bij jou?

Bij jou is er geen tijd voor lente. Je hoofd is nog leeg en vol tegelijkertijd, alles is anders en lijkt stil te staan. Uit het niets is daar steeds opnieuw op onverwachte momenten die hartepijn, die steken. Waarom voelt het zo onrechtvaardig, zo niet te bevatten en zo oneerlijk. Jouw wereld en jouw leven is compleet veranderd, door elkaar geschud en overhoop. Sombere gevoelens overspoelen je, je bent angstig en boos. Je gedachten gaan echt van links naar rechts en de onrust giert door je lijf. Je bent jouw dierbare verloren. Je bent in rouw en hebt verdriet om het grote verlies. Jouw tijd staat stil, de klok tikt door maar op geen enkel wijze dringt dat nog tot je door.

Dat de lente voor de deur staat en straks de zomer eraan komt is ver van jouw bed.
Je kunt de lente ook als een troost ervaren. Terwijl jij met al je gedachten en gevoelens op de bank zit in een deken gewikkeld, gaat het leven verder met een nieuw begin.
Buiten zijn en ervaren wat er in de natuur gebeurd geeft je leven een steuntje in de rug.
Wil je hier wat ondersteuning bij maak dan gerust een afspraak om een heerlijke wandeling te maken en de natuur weer eens op te snuiven.
Je kunt vertellen wat je kwijt wilt met de wetenschap dat er echt naar je geluisterd wordt.
Wil je stil zijn dan kijk je naar hoe de natuur zich aan het ontvouwen is. Trek die schoenen eens aan en geef jezelf dat moment waar je misschien al langere tijd naar uitkijkt maar waarvoor de moed je ontbreekt om de stap te zetten.

Bel of whatsapp gerust voor een afspraak 06-33674749
of stuur een email naar afspraak@rouwomverlies.nl

Rouwomverlies.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.