Bellen naar de Hemel

Er is jou een dierbare ontvallen. Jouw partner, kind, een ouder, een broer of zus, een goede vriend of buurvrouw.

Hoe graag zou je zijn of haar stem niet even willen terug horen. Of willen weten hoe het nu met die persoon gaat. Iets vertellen wat je hebt meegemaakt of beleefd. Gewoon en samen huilen met elkaar of jouw boosheid even vertrouwd spuien. Misschien wel om de belofte die je ooit hebt gedaan te herhalen.

De telefoon op deze foto heeft geen cijfertoetsen om in te toetsen en een nummer te kiezen. Dat hoeft ook niet omdat de Hemel geen telefoonaansluiting heeft. Deze telefoon heeft een slinger en is van oorsprong een inductie telefoon. Door middel van het draaien aan de slinger kreeg je verbinding met de telefooncentrale en gaf je door met wie je wilde spreken. Werkte het maar zo dat je altijd een lijntje naar de Hemel kon hebben.

Bij Rouw om Verlies hebben ook geen rechtstreeks lijntje met de Hemel of wat voor jou ook die plek mag zijn. Wat we wel kunnen is samen met jou onderzoeken wat passend is voor jou om toch jouw boodschap over te kunnen brengen. En nee we gaan niet toveren of iets van dien aard, we gaan echt op onderzoek uit in gesprek, in een bos, aan het water. In ieder geval een plek waar jij je fijn voelt om met een zelf gemaakt ritueel jouw boodschap over te brengen.

Het geeft ruimte en rust in jouzelf als dat wat je graag nog wilt zeggen ook gezegd kan worden zonder dat iemand daar over oordeelt.

Maak gerust en afspraak zodat we over het vormgeven van jouw ritueel door kunnen praten.

Rouw om Verlies
06-33674749 www.rouwomverlies.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.